Popüler Yayınlar

Savaş Sanatı The Art of War Filmini İzle

20 Mayıs 2011 Cuma

Birleşmiş Milletler'in Çin Büyükelçisi Wong'un olabileceğini düşünmektedir. Ama Wong bir suikasta kurban gider ve olayın faili olarak Shaw tutuklanır.

Shaw, hapishaneye götürülürken teröristler tarafından kaçırılır. Suikastın tek görgü tanığı tercüman Julia Yates'dir ancak o da kaçırılınca Shaw'ın durumu iyice zorlaşır...
Orijinal Adı The Art of War
Yönetmen Christian Duguay
Oyuncular Wesley Snipes
Donald Sutherland
Maury Chaykin
Anne Archer
Savaş Sanatı filmi hangi kanalda, Savaş Sanatı filmini izle TRT1, Savaş Sanatı filmi oyuncuları

Gülben 20 Mayıs 2011 Cuma İzle

Televizyon haberlerinde, gazete söyleşilerinde karşımıza çıkan ama hikâyesi duyarlılıkla ve 'kadınca' anlatılmayan kadınlar, insan hikâyeleri... Ve daha fazlası... Her sabah, Gülben Ergen ile bir araya geliyorlar.
Kadınlar için, kadınlarla birlikte kadınca sohbet ediyorlar. Müzik dinliyorlar, dertleşiyorlar, daha iyi bir evliliğin, daha mutlu kadınların ve daha mutlu bir ülkenin nasıl olacağı ile ilgili düşüncelerini paylaşıyorlar.

TRT 1 Ana Haber Bülteni İzle 20 Mayıs 2011

Etiketler: trt ana haber izle, trt 1 haber izle, trt ana haber 20 mayıs, trt 1 haber 20 mayıs 2011, trt ana haber bülteni, trt ana haber bülteni 20 mayıs, 20 mayıs trt 1 haber, 20.05.11 trt ana haber, 20 mayıs haberler, trt 1 de haberler izle, 20-05-2011 trt haberleri
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved