Popüler Yayınlar

Korkusuz Fearless Filmini İzle Jet Li Nakamura Shido

31 Temmuz 2011 Pazar

Bu olaylardan sonra, Yuanjia kaçar, yaşamak ya da ölmek umurunda değildir. Tüm umudunu kaybettiği anda, büyükanne Sun tarafından bulunur ve bir köye götürülür. Buradaki insanların nazikliği ve cömertliği sayesinde Yuanjia, kendisi için yeni bir yaşam tarzı bulur ve gerçekten uğrunda dövüşülecek kadar değerli bir şey keşfeder.
Orijinal Adı Fearless
Yönetmen Ronny Yu
Oyuncular Jet Li
Nakamura Shido
Michelle Yeoh
Collin Chou
Nathan Jones
Senaryo Chris Chow
Chi-long To
Yapım Beijing Film Studio
Yapım Yılı 2006

Ramazan Neşesi 1 Ağustos 2011 İzle

Sunuculuğunu Burak Kut ve Sevcan Orhan'ın üstlendiği programda, Ramazan ayı boyunca birbirinden değerli konukların katılımıyla, dillerden düşmeyen şarkılar sizler için seslendiriliyor.

Ramazan Neşesi 01.08.2011 izle Kanaltürk Neşeli şarkılar ve hoş sohbetlerin yer aldığı "Ramazan Neşesi"nde Burak Kut, Sevcan Orhan ve programa katılan konuklar canlı performanslarıyla göz kamaştırıyor.

İftara Ne Pişirsem 1 Ağustos 2011 İzle

Elif Korkmazel'in sunduğu programda, Ramazan boyunca her gün yeni bir iftar menüsü ile birbirinden farklı ve lezzetli tarifler, uygulamalı olarak gösteriliyor.

Ayrıca yapılan yemeklerin püf noktaları, lezzet sırları ve saklama koşulları izleyicinin dikkatine sunuluyor.

Şen Şakrak Cengiz Kurtoğlu, Yavuz Seçkin, Aşkım Kapışmak İzle

Şen Şakrak 1 Ağustos 2011 izle, Ekranların ünlü isimlerinden Aysun Kayacı ile Türkiye'de ve yurt dışında geniş hayran kitlesi olan ünlü şarkıcı İsmail YK bir arada...

Şen Şakrak 01.08.2011 izle, Şen Şakrak'ta ilk gün konukları Cengiz Kurtoğlu, Yavuz Seçkin ve Aşkım Kapışmak... Cengiz Kurtoğlu'nun sözde değil özde bilinmeyenleri, Şen Şakrak'tan ekrana yansıyor. Yavuz Seçkin'in Şen Şakrak'a özel hazırladığı tiplemeler ve şakalarla kahkaha bombardımanı geliyor. Davranış Bilimci Aşkım Kapışmak ise, oruçlu insanın psikolojisini ele alıyor, sakinleşme yöntemlerini açıklıyor.

Ira ve Abby Filmini İzle

Abby ise arkadaşlarının problemlerini çözen, dışa dönük, sıcakkanlı ve özgür ruhlu bir kadındır. Günün birinde bu ikili karşılaşır ve birbirlerine aşık olurlar. Bu aşk kısa bir süre sonra evlilikle sonuçlanacaktır. İlk başta herşey güzel gitmektedir ta ki Ira, Abby ile ilgili bir sırrı keşfedene kadar.
Orijinal Adı Ira and Abby
Yönetmen Robert Cary
Oyuncular Jennifer Westfeldt
Chris Messina
Fred Willard
David Margulies
Senaryo Jennifer Westfeldt
Yapım Breakout Pictures
Yapım Yılı 2006 TV8 Ira ve Abby Filmi İzle
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved