Popüler Yayınlar

Dünya'nın Son Günü / Final Days Of Planet Earth Filmini İzle

22 Temmuz 2012 Pazar

Dünya'nın Son Günü
Üç yıl önce, bir astronot grubu, uzay keşif gezisini tamamlayıp eve dönüş yolculuğuna başlamıştır. Fakat bu sırada grubun kumandanı, uzay gemisi ile dünyaya dönmüş, onlara saklanacakları korkunç bir yer ve sır hazırlamıştır. Dönüş yolculuğu bir kabusa dönüşür.
Kanaltürk Dünya'nın Son Günü / Final Days Of Planet Earth Filmi İzle
Yönetmen:Robert Lieberman,
Oyuncular:Daryl Hannah, Gil Bellows, Campbell Scott, Patrick Gilmore, Serge Houde, Beau Starr, Suleka Mathew,

Dünyayı Geziyorum Langkawi Adaları İzle

Langkawi Adalarında keşif
Hint Okyanusu'nun dibini hiç görmüş müydünüz? Özlem Tunca bu hafta sizini için sualtı teçhizatlarını donanarak 20mt. derinliğe inerek Hint Okyanusu'nun su altı güzelliklerini taşıyacak ekranlara.
Dünyayı Geziyorum Langkawi Adaları İzle 22 temmuz 2012 Anemon bitkileri, payloço balıkları, insan büyüklüğündeki okyanus balıkları, mercanlar çok daha fazlası Dünyayı Geziyorum'da olacak.

Ankara'nın Nabzı Recep Akdağ İzle 22 Temmuz 2012

Recep Akdağ Ankara'nın Nabzı'nda
“TAM GÜN YASASI” Doktorların çalışmasının düzenleyen “Tam Gün Yasası” Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edildi. Sağlık Bakanlığı nasıl bir uygulama getirecek?

YENİ “KÜRTAJ YASASI” Yeni “Kürtaj Yasası” ne zaman çıkacak? Kürtaj tamamen mi yasaklanıyor yoksa kimler ne zaman, nasıl kürtaj olabilecek?

Ankara'nın Nabzı Recep Akdağ İzle 22 Temmuz 2012 SAĞLIK BAKANI RECEP AKDAĞ ANKARA’NIN NABZI’NDA Sağlık Bakanı Recep AKDAĞ Ankara’nın Nabzı’na konuk oluyor, sağlığa dair tüm değişiklikleri ve uygulamaları açıklıyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved