Popüler Yayınlar

Böyle Bir Şey Var Mı İnci Türkay Gencay Gürün Nurhan Atasoy Lütfü Kara

25 Mart 2012 Pazar


Günün en çok konuşulan haberleri, en taze magazin dedikoduları, televizyon ve dizi dünyası, ünlülerden en renkli haberler, konserler, albümler, filmler, popüler kültür ve sosyal medyada konuşulanlar, sohbet, eğlence, sağlık ve birbirinden renkli konuklar Böyle Bir Şey Var Mı?’da bir araya geliyor.

Böyle Bir Şey Var Mı 26 Mart 2012 Pazartesi günü “Böyle Bir Şey Var Mı? 26.03.2012”ya, başarılı oyuncular İnci Türkay ve Gencay Gürün, Ayaz filmi yapımcısı Lütfü Kara ve Türkiye'nin sanat tarihi alanında yaşayan en önemli isimlerinden biri olan Prof. Dr. Nurhan Atasoy konuk oluyor.

8 Numarada Şenlik Var Ayşen Birgör Hakan Özörnek Suat Yılmaz Hasan Kızıltaş

8 Numarada Şenlik Var Ayşen Birgör Hakan Özörnek Suat Yılmaz Hasan Kızıltaş
8 Numarada Şenlik Var!'a 26 Mart Pazartesi günü Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Ayşen Birgör, tüp bebek uzmanı Dr. Hakan Özörnek ve restoran işletmecisi Suat Yılmaz ve mutfak şefi Hasan Kızıltaş konuk oluyor… 8 Numarada Şenlik Var 26 Mart 2012 İzle, 8 Numarada Şenlik Var 26.03.2012 İzle, Birgör programda seslendireceği birbirinde güzel şarkılarıyla izleyenler keyifli anlat yaşatacak, Yılmaz ve Kızıltaş ise programda Kars mutfağından yemekler yapacak…

İhtiyarlara Yer Yok / No Country For Old Man Filmini İzle

İhtiyarlara Yer Yok / No Country For Old Man Filmini İzle
Uyuşturucunun esas sahibi, şimdiye kadar az rastlanır canilikte biri olan Anton Chigurh'u kiralatıp, kayıp paranın peşine takar. Moss ve Chirgurh arasında oldukça ilginç bir kovalamaca başlar.
Orijinal Adı No Country For Old Man İhtiyarlara Yer Yok Filmi İzle TV8
Yönetmen Ethan Coen,Joel Coen
Oyuncular Josh Brolin,Javier Bardem,Tommy Lee Jones,Kelly Macdonald
Senaryo Ethan Coen,Joel Coen,Yapım Paramount Vantage,Yapım Yılı 2007
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved