Popüler Yayınlar

İhtiras Filmini İzle Ayfer Çalgıcı Ümmühan Kıldiş

30 Ekim 2011 Pazar


Gündemdeki başörtü hassasiyetini fırsat bilen Sibel, fabrikada çalışan başörtülü bir kimyager olan Ebru’yu Gizem’e karşı kullanmaya karar verir. İhtiras filmi İzle Kanal 7, Başarılı bir kimyager ve Gizem’in çok iyi arkadaşı olan Ebru’yu işten attırmak için fabrika sahiplerine Ebru’nun başörtüsünün fabrikanın başına bazı sorunlar açabileceğini söyler.
Yönetmen : Gül Güzelkaya
Senaryo : Mehmet Uyar
Oyuncular : Ayfer Çalgıcı, Ümmühan Kıldiş, Batıkan Avcı, Remzi Evren, İnci Şen, Hakan Terme, Ayşegül Arıkan, Elif Er, Aleyna Ünyaylar, Orsel Sona

İzzet Yıldızhan Show Kibariye Adnan Koç İzle


Her hafta birbirinden özel konukların stüdyoda ağırlandığı programda müzik ve eğlenceye doyacaksınız. İzzet Yıldızhan bu haftaki programında ünlü sanatçı Kibariye ile oyunculuk ve müzisyenlik yapan Adnan Koç’u konuk edecek.

Kibariye eğlenceli parçalarıyla izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak. Programda ayrıca birçok sinema ve dizide başarılı bir oyunculuk sergileyen, aynı zamanda müzisyenlik de yapan Adnan Koç hoş sohbetiyle ve şarkılarıyla programa renk katacak.

Başkent Kulisi Beşir Atalay İzle


Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu Başkent Kulisi, gündemdeki gelişmelerin derinlemesine analiz edildiği, güncel tartışmaların yapıldığı birbirinden önemli konuklarıyla ekrana geliyor.
Başkent Kulisi 30 Ekim 2011 İzle, Programa bu hafta afet koordinasyon sorumluluğunu üstlenen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay konuk olarak katılacak. Programda Van’da meydana gelen deprem ve hükümetin yol haritası masaya yatırılacak.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved