Popüler Yayınlar

Beşikten Mezara Cradle 2 the Grave Filmini İzle

18 Ekim 2011 Salı


Fait kızının kaçırılması üzerine silahsızlık yeminini bozar ve bir polis olan Su ile işbirliği içine girer. Su, Ling'in her adımını tahmin edecek kadar zekidir. Su, daha önce kendisini öldürmeye çalışanı; Fait ise kızını kaçıran Ling'i yakalamak için amansız bir mücadeleye girişir.
Orijinal Adı Cradle 2 the Grave Beşikten Mezara Filmi İzle Samanyolu TV
Yönetmen Andrzej Bartkowiak
Oyuncular Jet Li
DMX
Mark Dacascos
Kelly Hu
Senaryo John O'Brien
Yapım Silver Pictures
Yapım Yılı 2003

Yedi Bela Hüsnü Filmini İzle Kemal Sunal Oya Aydoğan


Bu arada peşine düşen kiralık katillerle de mücadele etmek zorunda kalır. Ancak her defasında şansı ve tesadüfler sayesinde paçayı kurtarmayı başarır.
Yönetmen Natuk Baytan
Oyuncular Kemal Sunal
Şevket Altuğ
Oya Aydoğan
Ali Şen
Senaryo Ahmet Üstel
Yapım Cumhur Film (Yahya Kılıç)
Yapım Yılı 1982

Oktay Usta Bedia Akartürk İzle


Güçlü sesi, farklı yorumu ve sahne kıyafetleriyle türkülerin efsanesi haline gelen Bedia Akartürk, Yeşil Elma'ya konuk oluyor. Anadolu türkülerinin sevilen sesi, programda birbirinden güzel eserleri seslendirirken aynı zamanda Oktay Usta’nın leziz tarifleriyle de değişik yemekler yapıyor.

Yeşil Elma Oktay Usta 18 Ekim 2011 izle Yeşil Elma Oktay Usta 18 Ekim 2011 Full izle Yeşil Elma Oktay Usta 18 Ekim 2011 Tarifleri Yeşil Elma Oktay Usta 18 Ekim 2011 Online izle Yeşil Elma Oktay Usta 18.10.2011 izle

Bitirim Karınca The Ant Bully Filmini İzle


Bütün hırsını, bahçedeki karınca yuvalarını bozarak ufak, toprak hayvanlarından çıkaran Lucas, nasıl bir düşman kazandığının farkında değildir. Karıncaların da her birinin kendi kişilikleri, sorumlulukları ve duyguları olduğunu bilmeyen Lucas, evlerini korumaya karar veren karıncaların bir numaralı hedefi haline gelir.
Orijinal Adı The Ant Bully Bitirim Karınca Filmi İzle TRT 1
Yönetmen John A. Davis
Senaryo John Nickle
John A. Davis
Yapım Warner Bros. Pictures
Yapım Yılı 2006
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved