Popüler Yayınlar

Hız Tutkusu Filmini İzle Redline Nadia Bjorlin Nathan Phillips

21 Eylül 2011 Çarşamba

Filmde kullanılan Phantom Rolls Royce, Lamborghini Murcielago, Enzo Ferrari, Ferrari F430, Ferrari Scaglietti, Mercedes SLR McLaren ve Porsche Carrera GT marka arabaların hepsi aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstlenen Daniel Sadek'e ait...
Orijinal Adı Redline Hız Tutkusu Filmi İzle Kanaltürk
Yönetmen Andy Cheng
Oyuncular Nadia Bjorlin
Nathan Phillips
Angus Macfadyen
Senaryo Robert Foreman
Daniel Sadek
Yapım Yılı 2007

YK Show Petek Dinçöz Kamil Güler İzle

İsmail YK bu akşam, ekranların ve sahnelerin sevilen ismi Petek Dinçöz'ü ve ünlü oyuncu Kamil Güler'i konuk ediyor. Her hafta olduğu gibi muhteşem dans grubu eşliğinde İsmail YK, en güzel şarkılarını sizler için söylüyor.

YK Show 21 Eylül 2011 İzle YK Show, özel konuklarının yanı sıra, izleyicileri kahkahalara boğacak gösterilere de yer veriyor.

Maksimum Risk Filmini İzle Jean-Claude Van Damme Natasha Henstridge

Alain, New York'a geldiğinde kardeşinin Rus mafyası ile ilişkisi olduğunu öğrenir. İşler iyice karışmaya başlamışken bir de ortaya ölen kardeşinin sevgilisi Alex Bartlett çıkar. Alain'ı zorlu günler beklemektedir.
Orijinal Adı Maximum Risk
Yönetmen Ringo Lam
Oyuncular Jean-Claude Van Damme
Natasha Henstridge
Senaryo Larry Ferguson
Yapım Columbia Pictures Corporation
Yapım Yılı 1996

Şen Şakrak Zeliha Sunal İzle

Şen Şakrak 21 Eylül 2011 İzle, Müzik kariyerine çok küçük yaşlarda başlamış ve bu alanda kendini çok iyi yetiştirmiş bir şarkıcı olan ve aynı zamanda program müzikleri, yapımcılık ve sunuculuk da yapan başarılı sanatçı Zeliha Sunal, Şen Şakrak'ta...

Aysun Kayacı'nın sunduğu Şen Şakrak, eğitim, statü farklarını yıkıp herkesi aynı çatı altına topluyor; halkın ve kadının gündemi, sağlık, yemek, güzellik sırları ve astroloji bu programda yer alıyor.

Sen, Ben ve Dupree Filmini İzle Owen Wilson Kate Hudson Matt Dillon

Herkes hayatı kendi kurallarıyla yaşar. Bazıları ise biraz daha farklıdır: Dupree... Bir erkeğin sahip olabileceği belki de en iyi arkadaştır. Peki, onunla bir süre aynı evde yaşamak zorunda kalınırsa... Yeni evli olan Carl ve Molly çiftinin dünyasına bir anda Carl'ın en yakın kankası Dupree girer. Tembel bir adam olan Dupree, geçici olarak misafir olduğu evden gitmeyi beceremez.
Orijinal Adı You, Me and Dupree Sen, Ben ve Dupree Filmi İzle
Yönetmen Anthony Russo
Joe Russo
Oyuncular Owen Wilson
Kate Hudson
Matt Dillon
Michael Douglas
Senaryo Michael LeSieur
Yapım Yılı 2006

Günlük Hayat Bedirhan Gökçe İzle

Günlük Hayat 21 Eylül 2011 bugünkü konuğu şair, yazar, radyocu Bedirhan Gökçe oluyor.

Esra Bayar'ın sunduğu Günlük Hayat programı, sağlıktan estetiğe, modadan astrolojiye, sağlıklı beslenmeden leziz yemeklere oldukça geniş bir yelpazeyle ekrana geliyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved