Popüler Yayınlar

Bana Her Şey Yakışır Deniz Uçan Bana Her Şey Yakışır 31 Mayıs 2011 Salı

29 Mayıs 2011 Pazar

Kanal D’nin büyük ilgiyle izlenen yarışma programı “Bana Her Şey Yakışır”da bugün ve hafta boyunca, beş yeni ve iddialı kadın yarışmacı, yine haftanın en şık kadını seçilebilmek ve 10 bin TL’lik büyük ödülün de sahibi olabilmek için yarışacak. Programın bu haftaki yarışmacıları ise; Merve Beylem, Deniz Uçan, Nurden Erden, Burcu Alabay ve Ecem Öncel. Her hafta farklı bir konseptin konu edildiği yarışmada bu haftanın konsepti ”Açıkhava Konseri“.

Bana Her Şey Yakışır Merve Beylem Bana Her Şey Yakışır 30 Mayıs 2011 Pazartesi
Bana Her Şey Yakışır Deniz Uçan Bana Her Şey Yakışır 31 Mayıs 2011 Salı
Bana Her Şey Yakışır Nurden Erden Bana Her Şey Yakışır 1 Haziran 2011 Çarşamba
Bana Her Şey Yakışır Burcu Alabay Bana Her Şey Yakışır 2 haziran 2011 Perşemebe
Bana Her Şey Yakışır Ecem Öncel Bana Her Şey Yakışır 3 haziran 2011 cuma

İzzet Yıldızhan Show Mustafa Topaloğlu

İzzet Yıldızhan Show 29 mayıs 2011 bu hafta sıra dışı ve renkli kişiliğiyle tanınan sanatçı Mustafa Topaloğlu’yu ağırlıyor. Mustafa Topaloğlu birbirinden güzel şarkılarıyla ve eğlence dolu sohbetiyle Kanal 7 ekranlarına konuk oluyor. Programda ayrıca “Komedi Dans Üçlüsü” ve yetenekli kişiler canlı yayında hem yeteneklerini konuşturuyor hem de sürpriz şovlarıyla izleyicileri eğlendiriyor.

Serdem’in Mutfağı İnci Yeşilyurt, Fahri Erdoğan

Serdem Coşkun’un sunduğu Serdem’in Mutfağı 29 mayıs 2011 pazar kanal 7 izle, programına bugün Evlilik Uzmanı İnci Yeşilyurt, Prof. Dr. Fahri Erdoğan konuk oluyor. Programda, aile içi iletişim, evliliklerde yaşanan problemler ve çözüm yolları, kireçlenme, çıkık problemleri, burkulma, menüsküs, topuk dikeni ve düztaban gibi çeşitli konular ve rahatsızlıklar hakkında önemli bilgiler ekrana geliyor. Programın mutfak bölümünde, yoğurtlu kebap tarifi ve çikolatalı sufle tarifi veriliyor.

Bizim Doktorlar Ülküsan Özer Tamer Akın

Bizim Doktorlar 29 mayıs 2011 Programa Üroloji Uzmanı Op. Dr. Ülküsan Özer ve Diş Hekimi Dr. Tamer Akın konuk oluyor. Programda Özer, cinsel fonksiyon bozukluğu hakkında, Akın ise implant ve diş beyazlatması hakkında önemli bilgiler veriyor.
Programda, cinsel fonksiyon bozukluğu nedir? Cinsel işlev bozukluklarının nedenleri nelerdir? Cinsel fonksiyon bozuklukları her yaşta görülür mü? Hastalar en çok hangi şikâyetlerle başvuruyor? Hangi hastalıklar cinsel işlev bozukluklarına yol açar?
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved