Popüler Yayınlar

Muhabbet Kapısı Ölüm ve Ölülerin Ardından Yapılması Gerekenler

26 Şubat 2012 Pazar

Bu haftaki programda ölüm ve ölülerin arkından yapılması gerekenler hakkında konuşulacak. Programda boyunca, ölen kişinin kıyafetleri ne yapılır? Ölünün ardından devir ve ıskat yapmak doğru mudur? Ölüler üst üste gömülür mü? Mekke ve Medine’de ölmek sevap mıdır? Ölünün ardından ağlamak günah mıdır? Ölmeden önce mezar satın alınır mı?
Muhabbet Kapısı 27 Şubat İzle Muhabbet Kapısı 27.02.2012 İzle Mezarların süslü olması doğru mudur? Mezarların üzerine neden su dökülür? Cenaze evinde ziyafet verilir mi? Ölüye telkin verilmesi gerekli midir? Ölmeden önce mezar almak doğru mudur? Gibi çeşitli sorular hakkında bilgiler verilecek. Program konuğu Kadıköy Fenerbahçe Camii İmam Hatibi Fatih Akman okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle izleyicilere manevi bir atmosfer yaşatacak.

İstanbul Hatırası 16. Bölüm İzle 27 Şubat 2012

Salim, Selma ve Ahmet’le karşı karşıyadır. İki el silah sesi duyulur. Yakup usta haykırarak sesin geldiği yöne doğru Rafet’le beraber koşar… Bu üzücü olayın ardından günler geçmiştir. Sultan okuldadır.Deniz uzun süredir Sultan’ı göremediği için merakla neler olduğunu sorar… Atilla, Meltem’e sürekli Neslihan’ın kendisiyle ilgili konuşup konuşmadığını sorar…

İstanbul Hatırası 27 Şubat 2012 bölümü izle, İstanbul Hatırası 27 Şubat 2012 fragmanı izle, İstanbul Hatırası 27 Şubat 2012 özeti, İstanbul Hatırası 16. bölüm izle, İstanbul Hatırası 16. bölüm fragmanı izle, İstanbul Hatırası 16. bölüm özeti, İstanbul Hatırası son bölüm İzle

Yüksek Gerilim / Hardwired Filmini İzle

Yüksek Gerilim / Hardwired Filmini İzle
Oscar ödüllü oyuncu Cuba Gooding Jr ve Val Kilmer'den sıradışı senaryosu ile dikkat çeken bir filmBilim kurgu ve aksiyonun bir arada olduğu Yüksek Gerilim TV'de ilk kez ekrana gelecek.
Orjinal Adı: Hardwired Yüksek Gerilim Filmi İzle, Yüksek Gerilim Hangi Kanalda, Yüksek Gerilim Star TV İzle, Yüksek Gerilim Filmi Oyuncuları
Yönetmen :Ernie Barbarash
Oyuncular:Val Kilmer, Cuba Gooding Jr., Michael Ironside, Matt Anderson
Türü:Aksiyon, bilim kurgu
Yapım Yılı:2009/ ABD- Kanada

Behzat Ç 54. Bölüm Fragmanı İzle 4 Mart 2012


Behzat Ç., Aziz'in serçe parmağını kendisinin kestiğini öğrendikten sonra onu soruşturmadan uzak tutmak ister. Aziz ise tek başına da olsa cinayetleri çözmekte kararlıdır. Diğer yandan, Songül adlı bir doktor evinde ölü bulunur. İlk bakışta kadının eve giren bir hırsız tarafından öldürüldüğü düşünülür.

Behzat Ç 4 Mart 2012 bölümü izle, Behzat Ç 4 Mart 2012 fragmanı izle, Behzat Ç 4 Mart 2012 özeti, Behzat Ç 54. bölüm izle, Behzat Ç 54. bölüm fragmanı izle, Behzat Ç 54. bölüm özeti, Behzat Ç son bölüm İzle

Evim Mis Evim Aslan Ailesi İzle 26 Şubat 2012

Evim Mis Evim ekibi bu hafta; Ümraniye'de yaşayan Aslan Ailesi’nin evine konuk oluyor. Gaye Cankaya, Cem Davran ve ekip 5 yaşındaki Efe için renkli, eğlenceli, cıvıl cıvıl bir oda hazırlıyor.

Evim Mis Evim 26 Şubat 2012 İzle, Cem Davran ve Gaye Cankaya, yaratıcı uzman ekipleriyle birlikte, izleyicilere dekorasyon önerilerinde bulunuyor. Çoğunluğu tiyatroculardan oluşan 15 kişilik yaratıcı ekipte, iç mimar, marangoz, döşemeci, demir ustası, cilacı gibi konusunda uzman isimler yer alıyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved