Popüler Yayınlar

Büyük Hesaplaşma / Heat Filmini İzle Al Pacino, Natalie Portman

14 Nisan 2012 Cumartesi

Büyük Hesaplaşma / Heat Filmini İzle Al Pacino, Natalie Portman
Kovalanan, ekibiyle birlikte büyük soygunlar gerçekleştirilen usta bir soyguncu Neal McCauley'dir (Robert De Niro). Kovalayan ise başarısız bir evliliğin içindeki inatçı ve akıllı polis dedektifi Vincent Hanna'dır (Al Pacino). Los Angeles dekorunda birbirine çok benzeyen ve aslında başka şartlarda iki iyi dost olabilecek bu iki sıkı adam arasında büyük bir kovalamaca yaşanıyor.
Yönetmen:Michael Mann, Büyük Hesaplaşma filmi izle Kanal D
Oyuncular:Al Pacino, Natalie Portman, Robert De Niro, William Fichtner, Val Kilmer, Danny Trejo, Ashley Judd, Jon Voight, Jeremy Piven, Amy Brenneman, Ted Levine, Dennis Haysbert, Tom Sizemore, Mykelti Williamson, Henry Rollins,

Güzel günler / All Good Things Filmini izle

All Good Things
Tür: Dram, Suç, Gizem Güzel Günler Filmi İzle Kanal D
IMDB Puanı: 6.3/10
Yönetmen: Andrew Jarecki
Senaryo: Marcus Hinchey, Marc Smerling
Oyuncular: Ryan Gosling, Kirsten Dunst, Frank Langella, Lily Rabe, Philip Baker Hall
Gösterim Tarihi: 2010 (Vizyona Girmedi)
Süre: 1 saat 41 dakika
Konu: Andrew Jarecki’nin çıkış filmi olacak All Good Things, 1980′li yıllarda emlak kralı olan genç bir adamın güzel ve gizemli bir kadına aşık olmasıyla birlikte karmakarışık olaylar zinciri ile karşılaşmasını anlatıyor. Örümcek Adam’ın Mary Jane’i Kirsten Dunst, Ryan Gosling ile başrolleri paylaşıyor.

Umutsuz Ev Kadınları 29. Bölüm Fragmanı İzle 21 Nisan 2012

Umutsuz Ev Kadınları 29. Bölüm Fragmanı İzle 21 Nisan 2012
Cemil’in zorlamasıyla suçunu itiraf eden Yasemin’in bu itirafı, onu Sinan’la da ayrılığa sürüklüyor. Yasemin, Mert’i uzaklaştırdığı için vicdanen rahat değildir. Cemil’in mahalleye dönmesi de kafasını iyice karıştırır. Cemil’in zorlamasıyla suçunu itiraf eder ve bu itiraf onu Sinan’la ayrılığa sürükler.

Umutsuz Ev Kadınları 21 Nisan 2012 bölümü izle, Umutsuz Ev Kadınları 21 Nisan 2012 fragmanı izle, Umutsuz Ev Kadınları 21 Nisan 2012 özeti, Umutsuz Ev Kadınları 21.04.2012 İzle, Umutsuz Ev Kadınları 29. bölüm izle, Umutsuz Ev Kadınları 29. bölüm fragmanı izle, Umutsuz Ev Kadınları 29. bölüm özeti, Umutsuz Ev Kadınları son bölüm İzle

Şeffaf Oda Ceyda Ateş Emre Aydın

Şeffaf Oda Ceyda Ateş Emre Aydın
Şeffaf Oda 15 Nisan 2012 İzle, Şeffaf Oda Ceyda Ateş İzle, Şeffaf Oda Emre Aydın izle, Şeffaf Oda 15.04.2012 İzle, Güneri Cıvaoğlu’nun bu haftaki konukları; kendine özgü şarkıları ve şarkı sözleriyle müzikte farklı bir yer edinen başarılı şarkıcı Emre Aydın ve rol aldığı dizide adından söz ettiren, güzelliğiyle dikkat çeken genç ve güzel oyuncu Ceyda Ateş.

HT Sağlık Akın Banaz İzle

HT Sağlık Akın Banaz İzle
HT Sağlık' ta bu hafta göz estetiği konusu masaya yatırılıyor.

Göz estetiği nedir?
Kimlere uygulanır?
Tedavi şekilleri nelerdir?
Kozmetik amaçlı göz estetiği ve tedavi amaçlı göz estetiği dendiğinde ne anlaşılmalıdır?

HT Sağlık 14 Nisan 2012 İzle, HT Sağlık 14.04.2012 izle, Ceyda Erenoğlu'nun hazırlayıp sunduğu programın bu haftaki konuğu, Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Akın Banaz oluyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved