Popüler Yayınlar

Yeniden Ölmek / Dead Again Filmini İzle Kenneth Branagh Emma Thompson

7 Mart 2012 Çarşamba

Yeniden Ölmek / Dead Again Filmini İzle Kenneth Branagh Emma Thompson
Mike Church, kayıp insanları bulmakta uzmanlaşmış Los Angeles’lı özel bir dedektiftir. Grace adını verdiği gizemli bir kadının davasını üstlenir. Bu kadın hafıza kaybına uğramıştır ve hiçbir anısını hatırlamamaktadır. Sadece kocasının işlediği bir cinayetin kabuslarını görmektedir.
Orijinal Adı Dead Again Yeniden Ölmek Filmi İzle
Yönetmen Kenneth Branagh
Oyuncular Kenneth Branagh,Emma Thompson,Andy Garcia,Robin Williams
Senaryo Scott Frank,Yapım Mirage,Yapım Yılı 1991

8 Numarada Şenlik Var Nur Süer İzle

8 Numarada Şenlik Var 7 Mart 2012 İzle, 8 Numarada Şenlik Var 07.03.2012 İzle, Fatih Ürek ve Sahrap Soysal bugün Türk halk müziğinin sevilen ismi Hülya Süer ve ünlü astrolog Nuray Sayarı konuk ediyor.

Sevilen sanatçı Fatih Ürek ve ünlü gurme-yazar Sahrap Soysal'ın birlikte sunduğu 8 Numarada Şenlik Var! programında, en leziz tariflerden kilo problemlerine, ilişkilerden psikolojik sorunlara, bitkisel bakımlardan kişisel gelişime, alışverişten astrolojiye, televizyon dünyasından magazine, sinema ve tiyatro dünyasından en özel isimlere kadar her şey ekrana geliyor.

Böyle Bir Şey Var Mı Cem Davran, Ahmet Gülhan İzle

Ünlülerin ağırlandığı programa bugün yakında vizyona girecek olan "Bir Ses Böler Geceyi" filminin başarılı oyuncusu Cem Davran ve sevilen oyuncu Ahmet Gülhan konuk oluyor.

Böyle Bir Şey Var Mı 7 Mart 2012 İzle, Böyle Bir Şey Var Mı Cem Davran, Ahmet Gülhan İzle, Böyle Bir Şey Var Mı 07.03.2012 izle, Yılların deneyimli gazetecisi Cengiz Semercioğlu ve Sema Eren'in sunduğu "Böyle Bir Şey Var Mı?" programında, günün en çok konuşulan haberleri, en taze magazin dedikoduları.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved