Popüler Yayınlar

Moeller Marin Clear Site yakıt filtresi

22 Nisan 2011 Cuma

10 mikron filtre elemanı ile benzinin içindeki suyu ve partikülleri ayrıştırır. Filtre çanağındaki drenaj ile suyun dışarı atılabilmesi filtre elemanının ömrünü uzatır. İki zamanlı motorun benzini içindeki yağı ayırmaz. Boyalı aluminyum braketi korozyona mukavimdir. 320 litre/saat kapasitededir. 3/8˝ iki adet hortum rakoru ve iki adet kör tapa standarttır. Filtre elemanı 50 saatte bir değiştirilmelidir. Mazot için kullanılmaz.

Moeller dahili yakıt filtresi

Kullan-at tip bu filtre benzinin içindeki kiri ve metal partiküllerini ayırır. İçten takma motorlarda kullanılmaz. 3/8˝ hortum arasına monteye uygundur.

Moeller su ayırıcı benzin filtresi

İki veya dört zamanlı motorunuzun benzinindeki kiri veya suyu ayırarak, motorunuzu korur. Boyalı aluminyum braketi korozyona mukavimdir. İki zamanlı motorun benzini içindeki yağı ayırmaz. Universaldir, tüm motorlara uygulanabilir. Filtre elemanı 50 saatte bir değiştirilmelidir.

Liftin için plastik kılıf

Liftin için plastik kılıf, kapaklı. Sürtünmeden dolayı yelkenin aşınmasını önler. Gerektiğinde kontrol veya ayar için liftine ulaşmak son derece kolaydır.

Makara dili aluminyum

12 metreye kadar olan yelkenli teknelerin ana yelken sistemleri ile 13 metreye kadar olan yelkenli teknelerin Genoa araba sistemleri ve 10 metreye kadar olan yelkenli teknelerin self-tacking flok sistemlerinde kullanılır.

Ronstan yeke uzatması

Şampiyon yelkenciler tarafından geliştirilmiştir, Dünyanın önde gelen birçok yelkenli tekne sınıflarında kullanılmaktadır. Aluminyum boru konstrüksüyonu maksimum direnç ve minumum ağırlık sağlar. Tutamak yerleri "hperlon" ile kaplanmıştır. Basamaklı yapısı ile küçük sabit salmalı tekneler için idealdir.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved