Popüler Yayınlar

Serdar Gökalp Show Orhan Ölmez Enise Ütük İzle

20 Ağustos 2011 Cumartesi

Serdar Gökalp Show 20 Ağustos 2011 İzle Cine5, Serdar Gökalp Show'da birbirinden ünlü konukların katılımıyla, eğlenceli sohbetler ve sürprizlerle dolu bir gece ekrana geliyor. Programın bugünkü konukları ünlü Şarkıcı Orhan Ölmez ve son zamanlarda Çocuklar Duymasın dizisiyle adından sıkça söz ettiren güzel Oyuncu Enise Ütük oluyor.

Burada Hayat Var Kadir İnanır, Ertuğrul Özkök, Bengü İzle

Burada Hayat Var 20 Ağustos 2011 İzle, Programın ilk bölümünde İzmir'i ekrana getiren Aynur Tartan'ın konukları, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Oyuncu Kadir İnanır, Gazeteci Ertuğrul Özkök ve Şarkıcı Bengü...

Hoş tesadüflerin yaşandığı programda, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay "şevket-i bostan" yemeğinin tarifini verirken, İzmir Çetesi dizisiyle İzmirlilerin bağrına bastığı ve fahri hemşehri ilan ettiği Kadir İnanır, sinemacı gözüyle İzmir'i yorumluyor. Şarkıcı Bengü ise deniz ve balıkçılık tutkusunu anlatıyor.

Keşke Olmasaydı Bosna Savaşı İzle

"Keşke Olmasaydı 20 Ağustos 2011 İzle" üzerinden geçen 19 yıla rağmen, hiçbir karesi akıllardan çıkmayan Bosna Savaşı'nı gündeme taşıyor.

Türkiye'nin yakın tarihinde yaşanmış, bugün bakıldığında keşke olmasaydı dedirten talihsiz olaylar dökümanter bir üslupla inceleniyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved