Popüler Yayınlar

Deryanın Dünyası İsmail YK

20 Haziran 2011 Pazartesi

"Psikopat" adlı yeni albümüyle müzik dünyasının genç ve başarılı ismi İsmail YK, Derya Baykal'ın konuğu... Derya Baykal, el işlerinde en ince ipuçlarını, yemek tariflerinde lezzetin sırlarını, dekorasyon ve daha nice konuda bilinmeyenleri izleyicilerle paylaşıyor.

Derya Baykal izle Deryanın dünyası izle Derya Baykal dünkü bölümü izle Derya Baykal 20 Haziran 2011 Deryanın Dünyası 20 Haziran Derya Baykal 20 Haziran Deryanın dünyası 20.06.2011

Hayata Gülerken Yılmaz Morgül

Bugünün sürpriz konuğu, Türk sanat müziği sanatçısı Yılmaz Morgül... Türkiye'nin en ünlü sanatçıları, en ünlü isimleri, özel röportajlar ve gündemdeki olaylar bu programda!

Hayata Gülerken 20 Haziran izle Hayata Gülerken programı Hayata Gülerken 20 Haziran 2011 full Hayata Gülerken 20 Haziran Hayata Gülerken yeni bölüm Hayata gülerken konukları Hayata Gülerken 20.06.2011 Hayata Gülerken dünkü bölümü

Ölümcül Deney 1 Filmini İzle Resident Evil I

Öldükleri sanılan araştırma görevlileri tam olarak ölmeyip, bir nevi aç zombilere dönüşmüşlerdir. Bu ucube yaratıkların bir ısırığı virüsün yayılmasına ve onlardan birine dönüşmeye neden olmakta. Alive ve ekibinin, virüs dünyaya yayılmadan önce görevlerini tamamlayabilmeleri için üç saatleri vardır.
Orijinal Adı Resident Evil
Yönetmen Paul W.S. Anderson
Oyuncular Milla Jovovich
Michelle Rodriguez
Eric Mabius
Senaryo Paul W.S. Anderson
Yapım Constantin Film Produktion
Yapım Yılı 2002

Tehlikeli Saatler K-19 Filmini İzle

Rusya'nın ilk nükleer-balistik deniz altısı 1961 yılında Kuzey Atlantik'e doğru sefere çıkar. Bir süre yol alan deniz altının nükleer reaktöründe arıza yaşanır. Chernobly tarzı nükleer bir felaketi önlemeye çalışan kaptan Aexi Vostrikov komutasındaki mürettebat, zamana karşı yarışır.
Orijinal Adı K-19
Yönetmen Kathryn Biglow
Oyuncular Harrison Ford
Liam Neeson
Sam Spruell
Peter Stebbing
Senaryo Louis Nowra
Christopher Kyle
Yapım First Light Production
Yapım Yılı 2000

Aklımıza Takıldı İdil Çimrin

Aklımıza Takıldı'nın bugünkü program konukları ünlü Astrolog Filiz Özkol ve İşletmeci İdil Çimrin... Aklımıza Takıldı 20 haziran 2011 izle, Programda Özkol günlük burç yorumları yapıyor ve burçların yemek tercihleri ve beslenme alışkanlıklarını, Çimrin ise girit mutfağını ve besinlerin insanlar üzerindeki etkilerini anlatıyor.

Özlem Yıldız'ın sunduğu Aklımıza Takıldı programı, Aklımıza Takıldı 20.06.2011 izle, eğlenceyi, sohbeti, birbirinden renkli ünlüleri ve alanında uzman isimleri bir araya getiriyor.

Ebruli Banu Kalaycı Manken Merve İldeniz

Ebruli 20 haziran 2011 izle, Ebruli'nin bugünkü program konukları "Dünyaları Ben Yarattım" adlı kişisel gelişim kitabının yazarı Banu Kalaycı ve eski Manken Merve İldeniz oluyor. Ebru Şallı konuklarıyla keyifli bir sohbet gerçekleştiriyor.

Ebruli'de, gündemdeki konular, Ebruli 20.06.2011 izle, sağlık ve spor alanındaki son gelişmeler, güzellik ve estetikte doğal yöntemler ele alınıyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved