Popüler Yayınlar

Wimbledon Açık Tenis Turnuvası İzle Ntv Spor

22 Haziran 2011 Çarşamba

Sezonun 4 büyük Grand Slam turnuvasından biri olan Wimbledon Açık Tenis Turnuvası'nda büyük mücadele başlıyor! Tenisin en eski ve en prestijli turnuvası olarak kabul edilen Wimbledon Açık Tenis Turnuvası'nın 125.'si, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenleniyor.

Çim kortta oynanan tek Grand Slam olan Wimbledon Açık Tenis Turnuvası'nda, erkekler ve kadınlarda birbirinden ünlü sporcular mücadele veriyor.

Karşıt Görüş 22 Haziran 2011 İzle

Karşıt Görüş 22.06.2011 izle, Bu akşam, Newsweek dergisindeki makaleyle yeniden gündeme oturan "Osmanlı canlanıyor mu?" konusu masaya yatırılıyor.

Tarihçiler, gazeteciler ve uzmanlar Karşıt Görüş'te "Türkiye, Osmanlı'yı canlandırıyor mu?" sorusunun yanıtını arıyor.

Başbakan Erdoğan Türkiye'nin Osmanlı coğrafyasında etkisini nasıl arttırmayı hedefliyor?Türkiye'nin yeni hedefi Osmanlı'yı canlandırmak mı?Erdoğan, bu politikanın ipuçlarını balkon konuşmasında mı verdi?
Erdoğan, "İstanbul kadar Saraybosna, İzmir kadar Beyrut da bu seçimi kazanmıştır," derken neyi kastetti?Türkiye büyüyen ekonomisi ve artan nüfuzuyla bölgenin lideri mi oluyor?Çevre ülkelerin Türkiye'nin bu politikalarına tepkileri nasıl?

Söz Sende Halil Berktay İzle

Söz Sende 22.06.2011 izle, Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil Berktay, Balçiçek İlter'le Söz Sende'nin konuğu oluyor. Prof. Dr. Halil Berktay, Kürt sorununda gelinen son noktayı ve çözüm önerilerini anlatıyor.

Söz Sende 22 haziran 2011 izle, "PKK'da ne Gandi ne de Mandela olgunluğu var," diyen Berktay neyi kastediyor?
Güneydoğu'da nasıl adımlar atılmalı?
Açılım başarıya ulaştı mı?
Yeni hükümetin öncelikleri neler olmalı?
Kürt sorununun çözümü yönünde ümit oluştu mu?

Portreler Halil Ergün Belgeseli İzle

Portreler bu hafta Türk tiyatro ve sinemasının usta oyuncusu Halil Ergün'ü ağırlıyor. Halil Ergün, ailesinin haberi olmadan neden Bursa'ya kaçtı? Deniz Çakır ve Perihan Savaş, Halil Ergün'ün bilinmeyen hangi özelliğini paylaştılar? Usta oyuncu, cezaevinde yaşadığı zor günlerini ve anılarını ilk kez Portreler'e anlattıyor.

Saba Tümer'le Bu Gece Tuğba Özerk

Saba Tümer'le Bu Gece 22 haziran 2011 izle, Saba Tümer bu akşam, Şarkıcı Tuba Özerk'i konuk ediyor. Özerk, albüm çalışmalarını ve hakkında merak edilenleri izleyicilerle paylaşıyor.

Saba Tümer'le Bu Gece 22.06.2011 izle, Müzikten sinemaya, tiyatrodan edebiyata ve siyaset dünyasına kadar birbirinden farklı konuklar, programda ağırlanıyor, gündemdeki ayrıntılar tartışılıyor.

HT Gündem Nilgün Belgün

Gülin Yıldırımkaya ile HT Gündem bugün 22 haziran 2011 izle Tiyatro Sanatçısı Nilgün Belgün'ü ağırlıyor.

Usta oyuncu yeni jenerasyon oyuncular için neler söyledi? Hangi isimleri beğeniyor? "Çok eşlilik" tartışması konusunda neler söyledi? Aldatılmak kadının kaderi mi? Erkekler neden aldatır? Genç ve güzel kadınlar "2. Kadın" olmayı neden kabul ediyor? Aldatan erkek neden yakalanır, nerede hata yapıyorlar? Sosyal medya ile ilişkisi... Twitter'da kaç takipçisi var? O kimleri takip ediyor? Sanatçı olmasa hangi mesleği yapmak isterdi? Güncel tartışmalar konusunda ne düşünüyor?

Açık Görüş Erol Katırcıoğlu,Mahmut Övür,Murat Yılmaz

Açık Görüş 22 haziran 2011 izle, Programa; Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Katırcıoğlu, Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, SETA Siyaset Bilimi Uzmanı Murat Yılmaz konuk oluyor.

Gazeteci Yavuz Baydar'ın sunumuyla ekrana gelen Açık Görüş'te bu hafta genel seçimlerin ardından sandıktan umduğunu bulamayan "CHP'de kaynayan muhalefet kazanı ve yükselen tansiyon," konuşuluyor.

Açık Görüş 22.06.2011 izle Kanal 24 Tv, Programda şu sorular üzerinde duruluyor:
Fatura kime kesiliyor?
Parti olağanüstü kurultaya mı gidiyor?
Baykal-Sav ekibi geri mi dönecek?
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved