Popüler Yayınlar

Davetsiz Misafir Erzincan İzle

8 Eylül 2011 Perşembe

Davetsiz Misafir Samanylu Küre TV İzle Erzincan, Ünlü türkücü Başyayla, bu hafta Erzincan'da... Başyayla, meşhur Erzincan türkülerini yöre insanından dinliyor ve yöre halkı ile bu güzel türküleri birlikte seslendiriyor.

Erzincan'da iki yıldır hiç sigara içilmeyen bir köye giden Başyayla, burada güne inekleri besleyerek başlıyor ve koyunları ve keçileri sağması sırasında yaşadığı ilginç anlar eğlenceli görüntülerle ekrana geliyor. Daha sonra Kemah ilçesine geçen ünlü türkücü, Kemah tuzunun nasıl elde edildiğini ve bu tuzun faydalarını izleyicilerle paylaşıyor.

Şebnem Kısaparmak ile Güzel Günler Ahmet Çakar Osman Efendioğlu İzle

Şebnem Kısaparmak ile Güzel Günler 8 Eylül 2011 İzle Programa Rizeli yöresel sanatçılar; Ahmet Çakar ve Osman Efendioğlu konuk oluyor, neşeli atışmalarla program renkleniyor.

Bir arada yaşadığımız farklı kültürleri ve sahip olduğumuz değerleri dile getiren, bizleri farklı ezgilerle buluşturan programda, Şebnem Kısaparmak en sevilen şiirleri izleyenler için okuyor.

Yeşil Elma Akasya Aslıtürkmen İzle

Programın bugünkü konuğu, sevilen oyuncu Akasya Asıltürkmen... Mutfaktaki hünerlerini izleyicilerle paylaşan Asıltürkmen, Oktay Usta'nın mutfağında birbirinden lezzetli tatlar oluştururken aynı zamanda da yeni projelerinden ve "Başrolde Aşk" dizisinden bahsediyor.
Yeşil Elma 8 Eylül 2011 İzle, Yeşil Elma 8 Eylül Tarifleri, Dizide Mustafa Sandal ve Dolunay Soysert'le birlikte rol alan Asıltürkmen, çekimler sırasında yaşanan ilginç diyalogları izleyenlerle paylaşıyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved