Popüler Yayınlar

Star Tv Ana Haber 22 Mart 2012 İzle

21 Mart 2012 Çarşamba

Star Tv Ana Haber 22 Mart 2012 İzle
Star tv ana haber izle, star tv ana haber 22 Mart, startv haber 22 Mart 2012, Star Haber 22.03.2012 star tv haberleri Gün içinde yaşanan gelişmeler, gündemde yer alan konular izleyicilere aktarılıyor. Siyasetten ekonomiye, kültürden sanata Türkiye ve dünya gündemine ilişkin önemli gelişmeler canlı bağlantılarla ekrana geliyor. Deneyimli spiker Nazlı Öztarhan'ın sunduğu Ana Haber'de gündemdeki olayların analizi yapılıyor.

Hande Ataizi İzdivaç İzle 22 Mart 2012 İzle

Hande Ataizi İzdivaç İzle 22 Mart 2012 İzle
İzdivac İzle,İzdivac 22 Mart İzle, İzdivac 22.03.2012 izle,İzdivac 22 Mart 2012 Full İzle, Hande Ataizi’nin sunduğu İzdivaç, yalnız kalplerin sesi olurken, izleyicilere neşeli bir program vaat ediyor. Yalnız kalpler, bambaşka bir hayata birlikte “evet” diyecekleri ruh eşlerini buluyor. Dest-i İzdivaç’ta tanışıp evlilik kararı alan çiftler büyük sürprizlerle dünya evine giriyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 22 Mart 2012 İzle

Müge Anlı İle Tatlı Sert 22 Mart 2012 İzle
22 Mart 2012 Müge Anlı, Müge Anli, Müge Anlı 22 Mart, Müge Anlı İle Tatlı Sert 22 Mart 2012, Müge Anlı 22.03.2012 izle Cinayetler, tecavüzler, adam kaçırma olayları ve miras davaları gibi olaylar bu programda bütün açıklığıyla tartışılıyor ve bir çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. Sorunlarına bir çözüm bulamayan insanlar Müge Anlı'ya başvuruyor.

Samanyolu Ana Haber 22 Mart 2012 İzle

Samanyolu Ana Haber 22 Mart 2012 İzle
Türkiye ve dünya gündemi Samanyolu Ana Haber'de ekranlara geliyor. Sinem Dinçay'ın sunduğu ana haber bülteni, gündeme damgasını vuran olayları, olayların perde arkasında yaşananları bütün yönleriyle ele almayı amaçlıyor. Samanyolu ana haber izle, samanyolu haber izle, samanyolu ana 22 Mart, samanyolu haber 22 Mart 2012, samanyolu ana haber bülteni 22.03.2012

Hayatın İçinden Tüdanya, Nurala Göktürk, Savaş İnce İzle

İkbal ile Hayatın İçinden 21 Mart 2012 İzle
İkbal ile Hayatın İçinden 21 Mart 2012 seyret İkbal ile Hayatın İçinden 21.03.2012 izle Farklı hayatları, öyküleri, ekranlara getiren İkbal’le Hayatın İçinden programında, uzman görüşleriyle her gün değişik konularda aydınlatıcı bilgiler ekrana taşınıyor. Programda ayrıca her şehirden gelinlik kızların çeyizleri sergileniyor, birbirinden güzel seçilmiş çeyizler stüdyoda izleyicilerin beğenisine sunuluyor.

Renkli Bir Gün Adnan Fırat İzle

Renkli Bir Gün Adnan Fırat İzle
Hafta içi her sabah gündemdeki haberler değerlendiriliyor, alanında uzman doktorlar merak edilen hastalıklarla ilgili bilgiler veriyor. Renkli Bir Gün’de sağlıktan astrolojiye, modadan sanata, yaşamın tüm renklerine dair ipuçları var...

Renkli Bir Gün 21 Mart 2012 İzle, Renkli Bir Gün Adnan Fırat İzle, Renkli Bir Gün 21.03.2012 İle, Birbirinden ünlü sanatçıların sohbet ve şarkılarıyla evlerinize konuk olduğu Renkli Bir Gün, Nur Viral'ın sunumuyla ekrana geliyor.

Seçimler / Election Filmini İzle Reese Witherspoon Jessica Campbell

Seçimler / Election Filmini İzle Reese Witherspoon Jessica Campbell
Tracy Flick, lisedeki öğrenci başkanlığı seçimleri için rakipsiz yarışmaktadır. Ancak rehber öğretmen Jim McAllister’ın farklı bir planı vardır. Kısmen daha demokratik bir seçim ve kısmen de Tracy’e karşı hissettiği kişisel öfke yüzünden, lisenin futbol takımında yer alan Paul Metzler’in de başkanlık seçimine katılması gerektiğini düşünür ve bunun propagandasını yapar.
Orijinal Adı Election Seçimler Filmi İzle
Yönetmen Alexander Payne
Oyuncular Matthew Broderick,Reese Witherspoon,Chris Klein,Jessica Campbell
Senaryo Tom Perrotta'nın romanından uyarlayan: Alexander Payne,Yapım Bona Fide Productions,Yapım Yılı 1999

Hayatın Şifreleri Mumya Geleneği İzle Ertan Özyiğit Aytunç Altındal

Hayatın Şifreleri Mumya Geleneği İzle Ertan Özyiğit Aytunç Altındal
Hayatın Şifreleri Özel'de bu akşam mumya yeme geleneği konuşuluyor. Bu geleneğin günümüzde sürüp sürmediği, kimlerin mumya yediği ve kozmik taşlarla hangi güçlerin elde edildiği canlı yayında tartışılıyor. Programın konukları ise, strateji uzmanı Ertan Özyiğit ve araştırmacı-yazar Aytunç Altındal...

Hayatın Şifreleri 21.03.2012 İzle, Hayatın Şifreleri Aytunç Altındal İzle, Hayatın Şifreleri 21 Mart 2012 İzle, Hayatın Şifreleri Ertan Özyiğit İzle, Hayatın Şifreleri Mumya Bölümü İzle, Hayatın Şifreleri, "Kur’an’ın Şifreleri" kitabıyla son yılların en çok konuşulan isimlerinden bir olan Dr. Ömer Çelakıl'ın yorumları ve çok özel konuklarıyla ekrana geliyor. Evrenin sırları, anlam veremediğimiz gizemli olaylar, doğru bildiğimiz yanlışlar, aklın sınırlarını zorlayan bilinmeyenler ve daha fazlası Ömer Çelakıl’la Hayatın Şifreleri’nde...

Çarkıfelek Sinan Erkoç Tamer Karadağlı Arzu Balkan İzle

Çarkıfelek Sinan Erkoç Tamer Karadağlı Arzu Balkan İzle
Petek Dinçöz bugün, ünlü müzisyen Sinan Erkoç ile ekranların sevilen oyuncularından Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan'ı konuk ediyor.

Çarkıfelek 21.03.2012 İzle, Çarkıfelek 21 Mart 2012 İzle, Efsane haline gelen Çarkıfelek, TNT ekranlarında her hafta 1 ev ve her gün 1 araba vererek eğlence ve şans dağıtıyor. Programı ünlü şarkıcı Petek Dinçöz sunuyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved