Home » » "Her Gün Tüketilmesi Gereken 10 Besin" "Sağlıklı Beslenme"

"Her Gün Tüketilmesi Gereken 10 Besin" "Sağlıklı Beslenme"

Sunuculuğunu Zahide Yetiş ve Op. Dr. Aytuğ Kolankaya’nın yaptığı Doktorum’da 14 Mayıs Pazartesi günü, “Her Gün Tüketilmesi Gereken 10 Besin”, “Öğün Kurtaran Salatalar”, “Az kalorili Lezzetli Soslar”, “Az Kalorili Misafir Ağırlama Mönüsü” ve “Zayıflattığı Kesinleşen Karabiber” anlatılacak. Ayrıca Hacettepe Tıp Fakültesi’nin hayata geçirdiği ve çocukların doktor korkusunu yenmelerine yardım eden “Oyuncak Ayı Hastanesi Projesi” uygulaması canlı olarak ekrana getirilecek.
Doktorum 500. Bölüm Kutlaması
Beslenme ve Diyet Uzmanı Berrin Yiğit Doktorum’un uzman konuğu.
Yaz mevsimi yaklaştı. İncecik giysiler, hafif yemekler, salatalar, zeytinyağlılar zamanı. Kahvaltı sofralarımız artık daha renkli. Turfanda domates, salatalık, biber yerini tarla domateslerine, bostan salatalık ve biberlerine bırakacak. Kabak, patlıcan, fasulye gibi yaz sebzeleri… Karpuz, kavun, erik gibi yaz meyveleri kışın ağır yemeklerinin yerini alacak. Ancak yine de bu güzelim meyve ve sebzeleri tüketirken, pişirirken yapılması gerekenler var. Salata soslarını dikkatli hazırlamak ise elzem. Formda ve daha hafif olmak için çok değerli ipuçları Doktorum’da verilecek.

Doktorum 14 Mayıs 2012 İzle, Doktorum 14.05.2012 İzle Doktor ve iğne korkusu yaşamayan çocuk yok denecek kadar azdır. Bazen zorunluluk haline gelen bu işlemlerin travmaya yol açmaması için Hacettepe Tıp Fakültesi bir proje başlattı. Oyuncak Ayı Hastanesi’ne çocuklardan oluşan gruplar davet ediliyor. Burada oyuncak ayılarla basit bir deyimle doktorculuk oyunu oynanarak çocuklardaki doktor ve hastane korkusu gideriliyor. Bu renkli uygulama canlı yayında izlenebilecek.

Berrin Yiğit
Kiloss
0212 240 77 71
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved