Home » » Nar Sosu

Nar Sosu

NİŞASTA hariç tüm malzemeyi kısık ateşte 45 dk. kadar pişirin. Bu sürenin sonunda kıvamına göre mısır nişastasını 1 yemek kaşığı soğuk suda eritip yavaş yavaş sosa katın. Sosunuz nişastanın tamamına ihtiyaç hissetmeden istenilen kıvama gelirse kapta kalan nişastayı eklemeyi kesip sosu hızlı hızlı karıştırın ve ateşten alın. Unutmayın ateşten aldıktan sonra kıvam bir parça daha katılaşacaktır.

2 su bardağı nar suyu
Yarım su bardağı toz şeker
1 çubuk tarçın
Dörtte bir limon suyu
1 tatlı kaşığı mısır nişastası (gerekirse)
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved