Home » » Hardal Soslu Patatesli Tavuk

Hardal Soslu Patatesli Tavuk

5-6 adet küçük patates
2 adet tavuk göğüs eti(500 gr kadar)
1 çorba kaşığı hardal
Yarım bardak krema
3-4 diş sarımsak
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 demet ince kıyılmış maydanoz

Yapılışı:

Tavuk etleri doğranarak ezilmiş olan sarımsaklarla beraber sıvı yağda çevrilir. Patatesler bütün olarak tencereye ilave edilir. Bir bardak su eklenerek 20 dakika kadar pişirilir. Patatesler piştikten sonra yemeğimiz tabaklara servis edilir. Diğer yandan hardal ve krema karıştırılarak yemeğimizin üzerine gezdirilir. İnce kıyılmış olan maydanozlar serpilerek servis edilir.
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved